Carplay/Android Units

Inbouw van Multimedia systemen voor de scherpste prijzen.

Ervaar de voordelen van onze CarPlay-systemen.

Geef jouw autorit een futuristische upgrade met onze geavanceerde CarPlay-systemen, speciaal ontworpen voor voertuigen die nog vastzitten in het tijdperk zonder Bluetooth, navigatie, handsfree bellen en CarPlay. Zeg maar dag tegen die eindeloze wirwar van kabels en omarm moeiteloze connectiviteit dankzij Apple CarPlay en Android Auto via Bluetooth.

 

Laat je niet langer beperken door verouderde technologie. Onze systemen maken niet alleen het draadloos beheren van bluetooth en navigatie mogelijk, maar tillen ook handsfree bellen naar een hoger niveau. Maak vandaag nog de overstap en transformeer jouw autorit in een soepele en stijlvolle ervaring. Geen gedoe meer met kabels, alleen nog maar genieten van moderne connectiviteit. Upgrade naar onze CarPlay-systemen en omarm de revolutie op de weg!

Resultaten vorige klanten:

Beschrijving in het kort/ Functies:

Deze systemen ondersteunen draadloos CarPlay en Android Auto, waardoor je tijdens je reis veilig gebruik kunt maken van smartphonefuncties en applicaties zoals navigatie, handsfree bellen, audio afspelen en berichten versturen zonder het risico om een boete op te lopen. Het biedt een audio-ervaring van hoge kwaliteit (DSP), waardoor het entertainment en het gemak van uw rijervaring worden verbeterd en vergemakkelijkt.Ook is het mogelijk om films via o.a. YouTube, Netflix, Videoland, en Disney+ te kijken.

 
  • Draadloze Connectiviteit: Geniet van moeiteloze draadloze connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto via Bluetooth, waardoor het gedoe met kabels tot het verleden behoort.
  • Moderne Functionaliteiten: Voeg eigentijdse functies toe aan je autorit, zoals handsfree bellen, navigatie en toegang tot je favoriete muziek-apps, allemaal binnen handbereik op het CarPlay-scherm.
  • Naadloze Integratie: Onze CarPlay-systemen zijn ontworpen voor een naadloze integratie met bestaande autoradio’s, waardoor je voertuig een moderne upgrade krijgt zonder ingrijpende veranderingen.
  • Verbeterde Navigatie: Maak gebruik van geavanceerde navigatiefuncties met real-time verkeersinformatie en spraakgestuurde aanwijzingen, waardoor je altijd de meest efficiënte route kunt kiezen.
  • Stijlvol Design: Het CarPlay-scherm voegt niet alleen functionaliteit toe, maar geeft ook een stijlvolle en eigentijdse uitstraling aan het interieur van je auto.
 

Contact/ Vragen?

Locatie:

Van IJsendijkstraat 413, 

1442 LB Purmerend

Neem contact op:

Phone : + 31684371921

Email : info@marghich.nl

Sleutels maken op afspraak

VOOR EEN NIEUWE SLEUTEL, MAAK EEN AFSPRAAK.

MARKTPLAATS:

Maak een afspraak om jouw auto te voorzien van een multimedia scherm.