Sleutel reparatie

Wij programmeren, Repareren en leren sleutels in

Sleutel/ kaart Reparatie

Bij ons vindt u de expertise op het gebied van autosleutesl/sleutelkaarten reparaties, het maken van reserve autosleutels, slijpen, inleren en  programmeren. Helaas zijn problemen met elektronische autosleutels veelvoorkomend, vooral bij merken zoals Opel, Toyota, Citroen, Volkswagen, Renault, Mazda, Peugeot, Hyundai, Suzuki en meer.

Bij de dealer kost een nieuwe kaart of sleutel, inclusief het programmeren, al snel honderden euro’s. Gelukkig is het vaak zo dat alleen een defecte schakelaar of losse chip het probleem veroorzaakt.

Wij bieden reparatieservices aan met behulp van geavanceerde SMD-soldeertechniek en een microscoop.

Hieronder volgt een overzicht van de veelvoorkomende problemen bij autosleutels/sleutelkaarten die wij aanpakken:

✅1. Behuizing vernieuwen: 
Autosleutelbehuizingen kunnen soms beschadigd raken. Dit kan variëren van versleten drukknoppen tot afgebroken onderdelen, sleutelbaarden die niet meer soepel bewegen, tot behuizingen die er simpelweg niet meer goed uitzien door veroudering.

✅2. Vervangen van de batterij:      
Soms werkt de afstandsbediening niet goed vanwege een lege batterij. Het waarschuwingslampje op het dashboard geeft vaak aan dat de batterij bijna leeg is.

✅3. Reparatie of vervanging van de batterijclip:                 
Het kan gebeuren dat de batterijhouders niet correct zijn geplaatst in de behuizing, waardoor er geen goede elektrische verbinding is. Ook kunnen de gesoldeerde batterijhouders soms loskomen door een breuk in een trace van de printplaat.

✅4. Microschakelaar / Drukknoppen vernieuwen:               
De kleine microschakelaars op de printplaat kunnen na verloop van tijd defect raken of losraken. Wij kunnen deze vervangen door duurzamere modellen met behulp van geavanceerde SMD-soldeertechniek en een microscoop.

✅5. Vervangen van de transponderspoel:                 
Veel autosleutels bevatten een elektronische transponder die via een spoel wordt geactiveerd. Als deze spoel defect raakt of loskomt van de printplaat, zal de auto niet meer starten. Gelukkig kunnen wij deze spoel voor u vervangen. Dit probleem komt vaak voor bij Renault sleutelkaarten, waardoor de sleutel niet word herkend.

✅6. Printplaat vervangen:                                                       
Als een afstandsbediening niet meer te repareren is, kunnen wij ook een volledig nieuwe afstandsbediening leveren. In de meeste gevallen kunnen we zelfs de transponder overzetten, mits deze nog in goede staat verkeert.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over mogelijke oplossingen en het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om voor elk sleutel gerelateerd probleem een passende oplossing te bieden.

Voor eventuele vragen kunt u ons altijd een bericht sturen of bellen!

Contact/ Vragen?

Locatie:

Van IJsendijkstraat 413, 

1442 LB PurmerenD

Neem contact op:

Phone : + 31684371921

06-84039810

06-41221422

 

Email : info@marghich.nl

Sleutels maken op afspraak

Maak een afspraak om uw autosleutel/kaart te laten repareren.

MARKTPLAATS: